Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij Puregloworganic streven we ernaar om u producten van de hoogste kwaliteit te bieden die aansluiten bij uw natuurlijke schoonheidsroutine. Mocht u om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren.

Retourvoorwaarden:

  1. Termijn voor Retourneren: U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren.
  2. Staat van het Product: Om in aanmerking te komen voor retour, moet het product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden waarin u het hebt ontvangen. Ook moet het product in de originele verpakking teruggestuurd worden.
  3. Retourproces: Om uw retour te starten, neemt u contact op met onze klantenservice via [e-mail/telefoon]. Wij zullen u dan instructies geven over hoe u de producten naar ons kunt terugsturen.
  4. Verzendkosten: De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren u om gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode, aangezien Puregloworganic niet verantwoordelijk is voor het verlies van retouren tijdens het transport.

Terugbetalingen:

Na ontvangst en inspectie van uw retourzending, zullen we u informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Bij goedkeuring wordt uw terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, doorgaans binnen een aantal dagen.

Defecte of Beschadigde Producten:

Mocht u een defect of beschadigd product ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op om een vervanging of terugbetaling te regelen. In dergelijke gevallen neemt Puregloworganic de retourverzendkosten voor haar rekening.

Contactinformatie:

Voor meer informatie over ons retourbeleid of als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen.

Wij Danken U:

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We hopen dat onze producten u helpen om uw natuurlijke schoonheid te laten stralen. Dank u voor het kiezen van Puregloworganic voor uw natuurlijke huidverzorging.